HOE BEGON HET?

HEERLIJKE PANNENKOEKEN.

Bill Bakker vertelt dat hij heel graag een eigen bedrijf wilde hebben op zijn 32ste. “ Net zoals opa Freek”. Bill is zijn zaak begonnen met het bakken van pannenkoeken, en vond daarvoor een unieke plek in Enkhuizen. Prachtig gelegen aan de oude haven, waar ook de veerdiensten naar Stavoren, Medemblik en Urk en het bootje van het Zuiderzee-museum aanmeren. Altijd wat te zien, en altijd wat te beleven. Toen Bill zijn vriendin Kristi leerden kennen bakten ze samen velen pannenkoeken. Tot ze toe waren aan een volgende stap, namelijk Dinercafé Retro.

HEERLIJK RETRO

OUDERWETS GENIETEN.

Kristi is gek op wijde pijpen, ronde brillen, the sixties en plaatjes draaien. Lekker old school! Toen ze Bill leerde kennen droeg ze een t-shirt van de Beatles. Need to say more? Inmiddels runnen ze samen Dinercafé Retro. De creativiteit, liefde en passie die ze binnen Dinercafé Retro kunnen delen, komt in het Dinercafé volledig tot zijn recht. Het terras heeft een tropical bohemian touch en als je naar binnen loopt hangt er een kek behangetje aan de muur. De LP’s aan het plafond zijn overigens niet te missen. Er zitten zelfs lampjes in. Kortom flower power en vrijheid alom! Er heerst een sfeer die jongeren retro-relaxt vinden, en de wat meer ervaren jongeren terugbrengt naar de tijd dat je je meisje geen Selfie stuurde, maar achter op je Zundapp meenam naar huis, waar je op je kamer samen urenlang LP’s draaiden. Voel je bij Dinercafé Retro dan ook helemaal thuis en zet gerust een Lp’tje op!

VAKANTIE GEVOEL

Bill noemt het ‘Het ultieme vakantie gevoel’. Lekker weg en vrij. Kristi sluit zich daar helemaal bij aan. Relaxte sfeer, muziek en zelfgemaakte sangria maken het plaatje compleet. Dinercafé Retro ligt een beetje verstopt. Als een geheime oase, zeg maar. Ook dat maakt deze plek aan de haven zo bijzonder. Heb je ons ontdekt, dan staan Kristi, Bill en het stralende team paraat en zijn wij blij dat je er bent.

Eat, drink &joy